Boek flexibel, en ontdek Cuba!

Vanwege de situatie rondom het coronavirus, zijn zowel wij als onze lokale leveranciers extra flexibel. Je kunt je reis dus vrijblijvend boeken onder flexibele voorwaarden!

Flexibele voorwaarden

Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus boek je je reis bij ons onder flexibele voorwaarden!

 

Je kunt je reis tot 30 dagen voor vertrek geheel kosteloos omboeken of annuleren. Dit geldt voor alle boekingen die gedaan worden van 10 september 2020 t/m 31 december 2021 met vertrek tot en met 31 december 2021. Bovendien kun je een gratis workshop toevoegen aan je reisschema. Zo haal jij het meeste uit je reis en krijgen de lokale gidsen extra ondersteuning – wat ze hard nodig hebben. Je kunt kiezen uit een workshop fotografie, cocktail maken of percussie in Trinidad. 
 

Wil je nog geen rondreis maken en liever toch op één bestemming verblijven? We bieden ook reizen aan waarbij we het verblijf in een comfortabel all-inclusive hotel in Varadero en de luchthaventransfers voor je verzorgen. Wij zullen een hotel kiezen dat het beste bij je past én dat aan de gezond- en veiligheidsvoorschriften voldoet die door de Cubaanse autoriteiten zijn opgesteld. Zo kun je toch op een veilige manier naar Cuba reizen.
 

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via travel@micubatravel.com of telefonisch via +31 (0)20-7700486.

1

2

3

Reis je binnen zes weken en geldt voor Cuba geldt nog steeds code rood of oranje?* Boek dan je reis kosteloos om!

Nog geen nieuwe reisdatum? Ons team houdt je reservering vast om extra kosten te voorkomen!

Wij denken met je mee en houden je hier op de hoogte van de situatie in Cuba.


 

Omboeken of annuleren:

Mocht je binnenkort naar Cuba reizen en je twijfelt of je nog wel wilt reizen? Hieronder leggen we je graag de opties uit. Omdat je je vliegtickets zelf hebt geboekt, is het verstandig om ook uit te zoeken welke opties je luchtvaartmaatschappij biedt.

Als je over zes weken naar Cuba vertrekt en het reisadvies voor Cuba van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is nog steeds code rood of oranje, dan zullen we contact met je opnemen. Op dit moment zou je namelijk ook de restantbetaling van je boeking moeten doen. Als je geen vergoeding van je annuleringsverzekering krijgt, dan kun je je reis kosteloos omboeken naar een nieuwe reisdatum en het restantbedrag zes weken voor de nieuwe (voorlopige) vertrekdatum voldoen. Je kunt ook nog tot een maand voor vertrek wachten.

Als je binnen een maand naar Cuba vertrekt en het reisadvies voor Cuba van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is nog steeds code rood of oranje, en je krijgt geen vergoeding van je annuleringsverzekering, dan kun je je reis kosteloos omboeken naar een nieuwe reisdatum. Een andere optie is om je reis kosteloos te annuleren.

Als je over meer dan zes weken reist, dan raden we je aan nog even te wachten. We zullen zes weken voor vertrek contact met je opnemen en zullen dan de opties met je bespreken. Wil je je reis toch eerder annuleren? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Wil je je reis uitstellen?

Laat ons dit dan schriftelijk (naar travel@micubatravel.com) uiterlijk twee weken voor vertrek weten. Je kunt ons op een later tijdstip je nieuwe reisdata doorgeven. De nieuwe reis moet binnen een jaar plaatsvinden. Als je je reis uitstelt naar het hoogseizoen, houdt er dan rekening mee dat er extra kosten bij kunnen komen..

MiCuba is aangesloten bij Garantiefonds GGTO, dus als op een later moment wilt reizen, is ook je omgeboekte reis ook gedekt door de GGTO.


 

Reisplannen voor Cuba

Je kunt Cuba dit jaar dus nog ontdekken! Januari/februari/maart is altijd een heerlijke periode om te reizen: het klimaat is perfect en Cuba is kleurrijk en vol leven. Dit jaar zal het een absoluut unieke ervaring zijn. Je zult het toerisme langzaam op gang zien komen, en ondanks dat deze maanden normaal in het hoogseizoen vallen, zal het nu een stuk rustiger zijn dan andere jaren. Je krijgt hierdoor dus een uniek inkijkje in het Cubaanse leven.

Natuurlijk blijven wij flexibel, en denken we met je mee. Je kunt bij ons vrijblijvend een prachtige reis naar Cuba boeken. Heb je vragen over je geboekte reis of je reisplannen? Neem contact met ons op via travel@micubatravel.com en wij helpen je graag verder. Via deze pagina zullen wij je ook op de hoogte houden als er updates zijn.