Momenteel bevinden wij ons allemaal in onzekere tijden vanwege het coronavirus. En natuurlijk heeft dit ook invloed op reizen naar Cuba. Maar er is ook goed nieuws! We kunnen alsnog doorgaan met het plannen van prachtige reizen naar Cuba. De situatie zal verbeteren en wij zullen allemaal weer gaan reizen! Onze Cuba reisspecialisten werken door vanuit huis en stellen graag een reis op maat voor je samen.

Natuurlijk is de situatie onvoorspelbaar, zowel hier in Nederland als in Cuba. Daarom hebben wij flexibelere voorwaarden, waardoor we jullie reis, mocht het nodig zijn, altijd kunnen uitstellen naar een latere datum. Dit kan zonder extra kosten, want wij vinden het belangrijk dat jullie de beste ervaring tijdens jullie reis hebben.

We begrijpen dat een vakantie een investering is, zowel financieel als emotioneel, en dus willen we dat jullie alles uit zo’n reis kunnen halen! Daarom zijn wij van mening dat uitstel dan de beste optie is om jullie zekerheid te geven in deze tijden – zodat jullie later alsnog het prachtige Cuba kunnen zien.

Dus in de tussentijd: wees gezond, en neem contact op met ons! Wij delen ons enthousiasme voor Cuba heel graag met jullie.

MiCuba & MiCuba Travel

MiCuba BV
Reisspecialist in Cuba

K.V.K 70278547
B.T.W 8504.13.758.B01

Over ons

Vereniging van Kleinschalige Reisorganis
Garantiefonds GGTO
Travelife.jfif

Volg ons

© MiCuba - 2020