Over ons

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzaam toerisme en individuele rondreizen naar Cuba. Wij stellen elke reis persoonlijk en op maat samen. De Spaanse benaming Mi Cuba staat voor Mijn Cuba. Deze naam is bedacht door de medeoprichter Julio César Bastida Pérez die graag zíjn Cuba, vanuit zijn eigen belevingswereld, aan je wil laten zien. Julio is geboren en getogen in Trinidad, een authentiek plaatsje gelegen aan de zuidkust van Cuba. Hij is erg trots op zijn afkomst en doet zijn werk met veel liefde en plezier. Julio is het aanspreekpunt in Cuba en werkt intensief samen met de locals. Meerdere keren per jaar reist hij naar Cuba om casas particulares te bezoeken, lokale excursies te ontwikkelen en inspiratie op te doen.

Samen met zijn vrouw Anna-Maria Verhagen Bastida Pérez, die Talen en Culturen van Latijns-Amerika heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden, delen zij deze passie voor Cuba. Zij heeft ook een Latijns-Amerikaanse culturele achtergrond: haar vader is Nederlands en haar moeder is Peruaans.

Samen met een multicultureel team stellen wij mooie en op maat gemaakte reizen voor jullie samen naar het heerlijke Cuba. Alle teamleden zijn op Cuba geweest of komen er regelmatig en hebben dezelfde passie voor het eiland als Anna en Julio.

MiCuba

MiCuba BV
Reisspecialist in Cuba

K.V.K 70278547
B.T.W 8504.13.758.B01

Over ons

Vereniging van Kleinschalige Reisorganis
Garantiefonds GGTO
Travelife.jfif

Volg ons

© MiCuba - 2020