Wie zijn wij?

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzaam toerisme en individuele rondreizen naar Cuba. Wij stellen elke reis persoonlijk en op maat samen. De Spaanse benaming Mi Cuba staat voor “Mijn Cuba”, omdat de oprichters Julio César Bastida Pérez en Anna-Maria Verhagen Bastida Pérez jou graag hun Cuba willen laten zien, vanuit hun belevingswereld.

Onze visie is het ondersteunen en uitbreiden van lokaal toerisme in Cuba, en het geven van de echte Cubaanse ervaring aan onze reizigers. Wij zijn dé Cuba-reisspecialisten en organiseren al sinds onze oprichting in 2011 unieke reizen naar Cuba. We bezoeken het eiland verschillende keren per jaar, hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk in Cuba opgebouwd en werken nauw samen met ons lokale team. Daarom hebben wij de expertise in huis om je alles over Cuba te vertellen, ervoor te zorgen dat de reis aan al je reiswensen voldoet en je tijdens de reis overal bij te kunnen helpen. Sinds het begin van MiCuba hebben we zelf vele unieke excursies ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je het echte Cuba ervaart en de lokale bevolking ontmoet. We kunnen elke bestemming in je reisschema opnemen en we kunnen een bijzondere lokale connectie organiseren voor elke ervaring die je zoekt!


Samen met een multicultureel team in Nederland en ons lokale team in Cuba stellen we mooie en op maat gemaakte reizen samen naar het unieke eiland dat Cuba is. In het kantoor in Amsterdam plannen en organiseren we de reizen. We hebben persoonlijk contact met je en stemmen het reisplan af op specifieke reiswensen. In het kantoor in Trinidad, Cuba hebben we dagelijks contact met alle casa-eigenaren en de lokale gidsen. Het team in Cuba maakt de reserveringen voor je reis en zij zijn ook je aanspreekpunt wanneer je op reis bent.

MiCuba is aangesloten bij de VvKR  (de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) en de GGTO Foundation. De laatste is een garantiefonds dat jou beschermt tegen financiële ongeschiktheid. Lees hier meer over onze reisgaranties.

MiCuba & MiCuba Travel

MiCuba BV
Reisspecialist in Cuba

K.V.K 70278547
B.T.W 8504.13.758.B01

Over ons

Vereniging van Kleinschalige Reisorganis
Garantiefonds GGTO
Travelife.jfif

Volg ons

© MiCuba - 2020