top of page

Reisgarantie


De betaling verloopt via een rekening in Nederland. Dit biedt jou betaalgemak en voorkomt extra kosten. MiCuba biedt je garantie op kwaliteit en financiële zekerheid. We zijn aangesloten bij de VVKR, GGTO en Travelife. Door direct te boeken bij ons, komt er meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een bijzondere reiservaring.
 
VvKR  
MiCuba is aangesloten bij de VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Deze belangenvereniging biedt een platform aan kleinschalige veelal specialistische organisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De VvKR garandeert dat haar leden voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties. Alle reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.

GGTO  
De Stichting GGTO  staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Travelife  
We zijn trots partner van Travelife. Travelife is een toonaangevend internationaal management-en certificeringsprogramma voor reisorganisaties zoals de onze, die willen dat hun bedrijf duurzaam is. Travelife helpt bij het beheren en verbeteren van sociale en milieuaspecten, zodat ze voldoen aan de duurzaamheidscriteria. Wij zijn van mening dat succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen nauw met elkaar verbonden zijn.

Laatste update: 10 februari 2023

 

bottom of page