ONTDEK

Trinidad, Cuba

Met Yunior

Lees meer

 

Wie is Yunior

 

Ik wilde altijd al een andere taal leren spreken en ik hield er altijd van om veel te praten. Dit komt door mijn moeder, die mij al van jongs af aan stimuleerde om veel te lezen. En als je zoveel mooie verhalen te vertellen hebt, nou dan vertel je die! Op een dag vroeg een goede vriend mij of ik Engels sprak, en ik zei ja, ook al had ik het nog niet heel goed onder de knie. Hij stelde me op de proef, ik deed mijn eerste excursie als gids, en vanaf die dag wist ik dat ik mijn roeping had gevonden. Mijn droombaan, iets wat ik zo leuk vind dat ik het niet eens als werk beschouw, maar als een hobby!

Terug naar jouw reis

De gezichten achter de lokale ervaringen

 

In Cuba is er voor ieder wat wils. Ga duiken, zwem met vissen, hike naar een waterval, fiets door de provincie, of leer Cubaans koken. Het kan allemaal, en op elke plek zijn er lokale gidsen die jouw ervaring nog specialer willen maken. Gidsen die je op de fiets meenemen door de niet-toeristische plekken van de stad, gidsen die culturele workshops geven over muziek, dans of kunst.

Helaas zitten deze gidsen vanwege de coronacrisis momenteel zonder werk. Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe excursies voor als we weer mogen reizen, maar we willen deze gidsen ook nu ondersteunen – juist omdat zij zo belangrijk zijn voor de lokale ervaringen. Daarom zijn we een crowdfunding begonnen.

Terug naar jouw reis

Photos Trinidad

© MiCuba  2011 - 2021

Lokale ervaringen