Reis op maat

Reizen naar Cuba

Lees meer

 
cuba-rondreis-cuba-15-dagen-micuba-oldti

Cuba 15 dagen

Heb je twee weken vakantie? Wil je reizen met een huurauto en vooral de hoogtepunten zien?

cuba-rondreis-van-west-naar-oost-micuba-

Van west naar oost

Dit is ideaal om het hele eiland, op een relatief rustige manier, te verkennen.

Reizen naar Cuba.jpg

Cuba 24 dagen

Wil je zelf rijden en het hele eiland rond? Dit kun je doen in 24 dagen.

Cuba beleven op zijn Cubaans

Boek flexibel en ontdek Cuba!

Deze individuele rondreizen zijn samengesteld door onze Cubaanse reisexperts met als doel het meest pure van de Cubaanse cultuur en het Cubaanse landschap mee te geven. Door onder andere het verblijf in een Casa Particular, sta je dagelijks in contact met de locals en bezoekje de meest authentieke plekken van het land. Deze uitgelichte rondreizen zijn vanaf 11 dagen tot 20 dagen of meer, van alleen het midden, en westen tot aan het oosten van Cuba.

Wij stellen ook rondreizen op maat samen, dat wil zeggen geheel op jouw eigen voorkeuren en wensen. Weet je al hoeveel vakantiedagen je beschikbaar hebt? Dan kunnen we je helpen een afweging te maken welke gebieden van Cuba te bezoeken. We houden ook rekening met specifieke wensen: houd je van een actieve vakantie met veel natuurparken om te bezichtigen of wil je meer ontspannen aan het strand? Ben je een cultuurliefhebber en houd je van bewogen steden of zoek je toch liever de rust op? Cuba is een veelzijdig land met een rijk aanbod aan cultuur en natuur, dus alles is mogelijk. Wij helpen je graag op weg bij het samenstellen van jouw droomvakantie.

1

2

3

Reis je binnen zes weken en geldt voor Cuba geldt nog steeds code rood of oranje?* Boek dan je reis kosteloos om!

Nog geen nieuwe reisdatum? Ons team houdt je reservering vast om extra kosten te voorkomen!

Wij denken met je mee en houden je hier op de hoogte van de situatie in Cuba.

Cuba foto's

Individuele rondreizen

Familierondreis door Cuba

Overweeg je om met het gezin naar Cuba te reizen? Dat is een geweldig idee! Cuba is een vrolijk, kleurrijk en gezinsvriendelijk land en zeker ook een veilige en interessante bestemming om met kinderen naartoe te reizen.