top of page

Wie zijn wij?

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzaam toerisme en individuele rondreizen naar Cuba. Wij stellen elke reis persoonlijk en op maat samen. De Spaanse benaming Mi Cuba staat voor “Mijn Cuba”, omdat de oprichters Julio César Bastida Pérez en Anna-Maria Verhagen Bastida Pérez jou graag hun Cuba willen laten zien, vanuit hun belevingswereld.

Onze visie is het ondersteunen en uitbreiden van lokaal toerisme in Cuba, en het geven van de echte Cubaanse ervaring aan onze reizigers. Wij zijn dé Cuba-reisspecialisten en organiseren al sinds onze oprichting in 2011 unieke reizen naar Cuba. We bezoeken het eiland verschillende keren per jaar, hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk in Cuba opgebouwd en werken nauw samen met ons lokale team. Daarom hebben wij de expertise in huis om je alles over Cuba te vertellen, ervoor te zorgen dat de reis aan al je reiswensen voldoet en je tijdens de reis overal bij te kunnen helpen. Sinds het begin van MiCuba hebben we zelf vele unieke excursies ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je het echte Cuba ervaart en de lokale bevolking ontmoet.

Samen met een multicultureel team in Nederland en ons lokale team in Cuba stellen we mooie en op maat gemaakte reizen samen naar het unieke eiland dat Cuba is. We kunnen elke bestemming in je reisschema opnemen en we kunnen een bijzondere lokale connectie organiseren voor elke ervaring die je zoekt!

MiCuba is aangesloten bij de VvKR (de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) en de GGTO Foundation. De laatste is een garantiefonds dat jou beschermt tegen financiële ongeschiktheid. Lees hier meer over onze reisgaranties. MiCuba werkt nauw samen met de DMC Cuba Travel Expert en samen zorgen ze ervoor dat je tijdens je reis een échte connectie voelt met de Cubaanse omgeving, natuur en vooral de mensen.

bottom of page